Κορυδαλλός: Αφιέρωμα στα καλύτερα σουβλατζίδικα (Βίντεο)

ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ / ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 7

Έχεις καταλήξει στο ότι όλα κάποτε τελειώνουν. Εδώ όμως είναι που κάνεις λάθος. Όλα εκτός από το φαγητό. Όλα εκτός από τα σουβλάκια. Όλα εκτός από το «Φάγαμε το Δρόμο».

Και αν διαβάζοντας αυτές τις γραμμές κουνάς το κεφάλι σου με δυσπιστία και ψιθυρίζεις ότι είμαστε μόνο λόγια, θα σου μιλήσουμε για άλλη μια φορά με τυλιχτά έργα, αλάδωτες πίτες και αποδείξεις με απ’ όλα. Στην 7 η εκδρομή μας στον φανταστικό και σκοτεινό κόσμο της θερμίδας φουλάραμε την όρεξη μας, φορέσαμε άνετα ρούχα εκστρατείας και σου παρουσιάζουμε, αποκλειστικό ρεπορτάζ από την Κορυδαλλάρα.

Μια ανάσα από το Κελί 33, διοργανώσαμε και φάγαμε το δικό μας Φεστιβάλ Τυλιχτού. Εκλεκτές τοπικές συμμετοχές από το παραδοσιακό Κοχύλι, την όαση του μπιφτεκιού Αγανάκτηση (με bonus γιαννιώτικο τυλιχτό γλυκάκι για το δρόμο κερασμένο) και το underground στέκι της Κυρίας Πίτσας έδωσαν ξεχωριστή λάμψη στην εκδήλωση και γευστικότατη σπιτική κόκκινη σάλτσα στα σουβλάκια μας.

Σαν η μισή πανίδα των δυτικών προαστίων να μην ήταν αρκετή, είπαμε να δώσουμε στην άσεμνη τελετή το τέλος που της αξίζει με άχαστη μπουγάτσα από τον Παυλίδη. Εντάξει πήραμε και μια πίτσα κλειστή. Ναι και Μίλκο.

Σε αίθουσες, πεζοδρόμια και ημισκότεινα παρκάκια δόθηκαν σκληρές μάχες. Στόματα τεντώθηκαν, στομάχια θαρραλέα έφτασαν στα άκρα τους και νέες φιλίες με τους τυλιχτές του Κορυδαλλού γεννήθηκαν. Αυτά καλό είναι να γίνονται. Και όσο υπάρχουμε θα γίνονται.

Πηγή: http://www.theeaters.gr

Share to Any ...